avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... o cerere pt o noua expertiza admisa implica si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

o cerere pt o noua expertiza admisa implica si timbrarea acesteia la valoarea imobilului?

Partaj coachizit
S-a terminat fondul. Urmeaza sa fac apel.
Pot in apel sa contest valoarea prea mare a imobilului stabiliata de expert (am facut si obiectiuni la expertiza, dar rezultatul a fost acelasi). Adica as vrea sa cer o noua expertiza avand in vedere ca si pretul imobilelor a scazut in intervalul de 1 an si jumatate. Daca imi admite aceasta noua expertiza in apel trebuie sa taxez la valoarea imobilului?
Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: voinea75 , utilizator 16:05, 27 Februarie 2013
cererea de apel se timbreaza cu jumatate din taxa de la fond
Stimata Doamna, neu cred ca nici nu citi ce intrebarea sau nu o intelegeti. Va rog nu mai raspundeti.nDaca la fond am platit 200 mil la intreaga masa partajabila, acum in apel daca contest numai un singur bun mobil care are valoare de 7mil lei, taxez 100 mil? In afara de acest lucru pe care il contest, vreau si o noua expertiza pe imobil pt ca pretul acestuia a scazut semnificativ. Aici era intrebarea. Pt aceasta expertiza (sa zicem ca o admite) t

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o asfel de cerere in apel? voinea75 voinea75 Partaj imobil coachizit. La fond am cerut sa constate instanta contributia mea exclusiva si sa-mi atribuie imobilul mie. In subsidiar am cerut cam acelasi ... (vezi toată discuția)
Este posibil in apel sa taxez la valoare pt o noua expertiza? stancescua stancescua Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Subiect: partaj In cererea de apel am avut 2 motive: 1. Instanta de fond nu s-a pronuntat pe unul din capetele din ... (vezi toată discuția)
Taxe de timbru (apel, recurs) voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti cat trebuie sa platesc taxa de timbru partaj. Sunt in faza de prima instanta (fond cred).Am platit 3% din valoare. Urmeaza apelul, apoi ... (vezi toată discuția)