avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act partaj voluntar

buna ziua,pot sa vand un teren intravilan daca am act de partaj voluntar de la notar? si inca o problema pe acest teren sunt niste constructii ca nu figureaza pe actul de partaj, intrebarea este pot sa fac schita cadastrala pe teren?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:55, 27 Februarie 2013
Puteti sa vindeti insa trebuie. Aveti acte si pe constructii altfel nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Actiune iesire din indiviziune teaavram teaavram suntem mai multi mostenitori pe un teren arabil extravilan si o casa cu terenul intravilan aferent, 3 dintre noi dorim sa vindem cota noastra din terenul ... (vezi toată discuția)
Se poate face partaj folosind schite de cadastru? lauradafina lauradafina Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)