avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cand ne putem inscrie la masa credala?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cand ne putem inscrie la masa credala?

Un creditor a cerut deschiderea procedurii insolventei pentru o societater comerciala care imi este si mie debitoare.
Instanta inca nu a judecat cererea.
Intrebarea mea este: pot sa formulez cerere de inscriere la masa credala inainte ca instanta sa se pronunta cu privire la deschiderea procedurii insolventei sau trebuie sa astept sa se pronunte instanta intai si ulterior sa ma inscriu la masa credala?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
doru6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 00:34, 28 Februarie 2013
trebuie asteptat. Se va numi un administrator judiciar care va prelua actele si va intocmi listele cu creditorii. Instanta fixeaza termen pentru inscrierea la masa credala
Sau lichidator,depinde .
Asteptati notificarea lichidatorului ,dar nu este rau sa va interesati si dvs,la instanta de evolutia dosarului.
Exista si posibiilitatea ca lichidatorul sa nu aiba cunostinte de creanta dvs.si ca urmare,sa nu va notifice ,daca administratorul nu declara toti creditorii lichidatorului judiciar ,sau nu exista documente contabile in acest sens .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face inscrierea la masa credala tibstefaug tibstefaug Executorul judecatoresc a constatat deschiderea proceduri insolventei. Cine face inscrierea la masa credala? Eu creditor sau executorul? (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)