avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxe deschidere SRL-D
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxe deschidere SRL-D

Buna ziua,

Va rog daca ma puteti lamuri in printa taxelor de deschidere a unui SRL-D;m-am documentat si teoretic nu costa nimic deoarece esti facilitat de stat dar am aflat ca se plateste taxa pt CIF si inca ceva iar cu tot cu capitalul social ar costa in jur de 500 RON.
Ma intereseaza daca se plateste ceva pt deschidere si ce anume mai exact.
Astept cu interes raspunsul dvs.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:34, 27 Februarie 2013
Conform art. 5 lit. d din OUG nr. 6 / 2011 intreprinzatorul debutant, titular al unei SRL-D, beneficiaza de scutirea de la plata taxelor pentru operatiunile de inmatriculare efectuate la oficiile registrului comertului pentru inregistrarea microintreprinderii.
Veti depune capitalul social, minim 200 lei si veti plati pentru cazierul fiscal - acesta se obtine de la organul fiscal la cererea Registrului Comertului. Cu alte cuvinte aveti scutire pentru taxele aferente activitatilor pe care le face efectiv Registrul Comertului in vederea inregistrarii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl-d razvanstroe razvanstroe Buna ziua, Daca am un Srl-d si vreau sa imi deschid un punct de lucru dupa momentul infiintarii firmei, trebuie sa platesc acele taxe la ONRC sau e totul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie daca este avantajos sa deschid un SRL-D acum la sfarsitul anului sau sa astept pana la 1 ianuarie, pentru ca am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Proiectul de lege start up andreearopotan andreearopotan As dori sa aflu daca acest proiect a fost promulgat si publicat in MO Va multumesc (vezi toată discuția)