avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pamant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pamant

Am vandut pamantul acum 5 ani si cine la cumparat nu a facut act de vanzare cumparere. Am de platit impozit la primarie f. mult ce trebuie sa fac in acest caz.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:52, 27 Februarie 2013
Actul de vanzare cumparare trebuia facut de dvs si persoana care a cumparat. Efectiv, de unde stiti ca ati vandut daca nu aveti niciun act, ati facut vanzarea doar verbal? Sunteti buna de plata. Daca ati avea un act, chitanta de mana, ati putea face dovada la impozite si taxe, iar cumparatorul ar putea fii trecut la rol cu terenul. Reveniti cu lamuriri, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit teren laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren dar fara acte, doar cu chitanta de mana ( proprietarul nu avea acte pe teren , acum a decedat, succesiunea nu este facuta). Pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Trecerea unei case pe nume...dar proprietarul nua re act de vanzare cumparare ioana_2 ioana_2 am nevoi de ajutor..vreau sa trec casa bunicilor pe numele meu,dar tin sa precizez ca nu este trecuta pe numele lor, acestia nu au un act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme... 1. ... irina_irina irina_irina Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele probleme... 1. Socrii mei au cumparat de la parinti un teren pe care au facut casa. Actul s.a incheiat prin ... (vezi toată discuția)