Buna ziua,
Am o intrebare legata de completarea carnetului de munca cu drepturile salariale, incetarea contractului de munca, si angajarea la o firma (sora). Am fost angajata in 2006 la o firma cu salariul minim, in 2007 acesta a crescut deci mi-au completat si carnetul de munca conform noului salariu minin, aceasta fiind ultima completare a carnetului. Incetarea contractului a fost facuta in martie 2010, nefiind trecuta in carnetul de munca. In aprilie 2010 s-a facut angajarea la firma (sora), nici aceasta informatie nu este trecuta in carnetul de munca, si ca sa fie totul perfect din anul 2010 insist sa mi se dea copia dupa contractul individual de munca. Acum se doreste predarea carnetului de munca prin proces verbal de predare-primire, aceste date nefiind trecute in carnetul de munca, si eu nu am nici in ziua de azi pri,ita aceea copie a contractului individual de munca. Situatia sotului fiind si mai sumbra el nu are trecut nimic de la data incetrii somajului din 2007, fiind angajat in acelasi an la aceasta firma.
Mergeti la ITM la inspectorul la care a fost arondat angajatorul dvs si solicitati sa va completeze carnetul de munca ...ar fi bine sa aveti copii de pe c.i.m. si alte acte emise de angajator cu privire la modificarea /incetarea c.i.m.