Am cumparat in anul 1996 o casa si teren pe o chitanta de mina , nu am avut martori la indemina atunci si a semnat numai vinzatorul ca a primit banii . Acum cind sa fac act de proprietate a aprut un ''proprietar'' care a cumparat de la acelasi om in anul 2005 la notariat . Din discutii purtate si ce am mai citit am inteles ca nu prea am sanse sa intru in posesia a ce am cumparat . Se spune ca pamintul cel putin nu se cumpara cu chitanta de mina . Intre timp cel de la care am cumparat a decedat . Am sanse sa intru in posesie ? Eu am locuit acolo pina acum dar trebuie sa plec ca am scandal permanent si a venit si politia .Nu am cu cine sa ma inteleg pt ca nu are mostenitori . Ar fi dar sunt in SUA ...nici nu mai stie nimeni de ei nimic.
Faptul ca ati neglijat si nu i-ati cerut vanzatorului sa incheie cu dumneavoastra un act de vanzare cumparare si nu ati intabulat dreptul de proprietate, are drept consecinta pierderea dreptului dumneavoatra asupra casei si terenului.
Chitanta de mina
maricica3
Am cumparat o casa si teren cu o chitanta de mina in anul 1998.Chitanta este semnata numai de vinzator si fara martori si scrie in ea ca am platit numai o ... (vezi toată discuția)
Limite propietate
seas09
Am cumparat un teren intravilan prin act de vinzare cumparare la notar,si intabulat.Limita de gard cu vecinul este foarte sinuoasa si doresc sa stabilesc o ... (vezi toată discuția)