avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am fost inselat? am facut credit pt sefu\'
Discuție deschisă în Executare silită

am fost inselat? am facut credit pt sefu'

am fost convins de fostul meu sef a fac un credit la banca de care el sa folosit in intregime pot sa obtin banii inapoi deoarece creditul momental este in executare silita si sunt obligat sa il platesc exista cale legala ?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:29, 27 Februarie 2013
daca puteti face dovada ca bani proveniti din credit au fost folositi in totalitate de seful dvs poate ,dar artfel cu ?
Din punctul de vedere al bancii dvs sunteti cel care a beneficiat de bani, nu conteaza ce ati facut cu ei. Deci sunteti bun de plata. Ce dovezi aveti ca i-ati dat fostuui sef banii? Cu fostul sef va trebui sa va luptati sa va obtineti banii inapoi dar la banca ... tot dvs ii veti da.
Nu inteleg insa cine este in executare silita.
creditul a ajuns in executare silita si sau inpus popriri si pe alt cont bancar
fostul meu sef a folosit banii in achitarea chiriei unei locatii in care functiona localul dat fiind faptul ca in acea perioada incasarile erau f mici iar in actele firmei s-a stipulat aport numerar unic asociat
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
incercati poate seful este de buna credinta si da o declaratie notariala in care recunoaste ca bani din credit au fost folositi in interes personale si apoi va indreptati impotriva lui in pretentii
este o varianta de a recupera bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport numerar la i.i. Dl_Sandu Dl_Sandu Am inceput activitate de comert cu produse decorative,la inceputul activitatii am investit aproximativ 15000 lei in marfa plus cheltuieli infiintare .Cum ... (vezi toată discuția)
Executori se pot indrepta catre capitalul social? Viky49 Viky49 Buna ziua, mi-am infiintat o societate comerciala si sunt asociat unic si administrator , am popriri pe conturi personale, firma infiintata va avea capital ... (vezi toată discuția)
Executare silita Burchi iulia Burchi iulia Buna ziua! Am un credit la Claret neachitat am primit executare silita la firma unde lucrez cu oprire pe salariu intrebarea mea este oblicata sefa sa -mi ... (vezi toată discuția)