avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... redimensionare posturi/concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

redimensionare posturi/concediu de maternitate

Sunt o viitoare mamica si am primit informatia ca in luna aprilie se va face o redimensionare a posturilor, din 30 vor ramane 20, cele 20 de posturi se vor ocupa prin concurs. Problema mea este ca in acea perioada eu voi naste si probabil nu voi putea face o deplasare de 400 km la Bucuresti pentru a participa la concurs (acolo se desfasoara concursul). Ce sanse am sa-mi pastrez postul ?
Cel mai recent răspuns: zbaiceanu , utilizator 12:45, 2 Martie 2013
Revin la Subiectul: redimensionare posturi/concediu de maternitate, cu intrebarea
Exista posibilitatea legala de a sustine acest concurs cateva zile mai tarziu in functie de starea de sanatate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal obligatoriu 42 zile aom15 aom15 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica, si voi intra in concediu prenatal in 20 aprilie, data probabila a nasterii fiind 8 iulie, adica a 80-a zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului cristinabe cristinabe Buna ziua! Sunt o viitoare mamica si voi naste in luna decembrie. Din septembrie 2009 nu lucrez, in schimb in urma unui concurs voi incepe munca din mijlocul ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru sarcina si lauzie- explicatii, pasi de urmat macko macko Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 2-a, si a-si avea o nelamurire, in legatura cu [b]CONCEDIUL PENTRU SARCINA SI LAUZIE[/b] Concediu pentru sarcina si ... (vezi toată discuția)