avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

Buna dimineata,
As dori sa adresez o intrebare :
Pe cine sa chem in instanta,pentru a mi se face dreptate , in cazul in care ,in CARTEA FUNCIARA a fist inregistrata o suprafata necorespunzatoare,ca si calcul al schitei , care NICI EA NU CORESPUNDE REALITATII , desi ,la fata locului,s-au facut masuratori corecte ?
Este vorba despre un imobil care ,in realitate are forma de " T " ,iar schita si calculul suprafetei totale s-a luat ca un dreptunghi .
Din aceasta cauza , o parte ,care se cuvenea de drept cotelor masurate corect, "s-a dus" , la vecinul , care in realitate are suprafata mai mica decat cea care este inscrisa in Cartea Funciara ..
Cu mare respect , Petrica Leah
Cel mai recent răspuns: Vlad2013 , utilizator 08:05, 28 Februarie 2013
Deschideti actiune in granituire, daca nu rezolvati pe cale amiabila, conform totlurilor de proprietate si masuratorilor cadastrale.
Cine plateste cheltuielile de judecata ,pentru greselile facute ????
Nu exista cale amiabila! S-a incercat de multe ori .
Multe multumiri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schita de cadastru gresita Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , Am descoperit ca schita casei si a curtii este gresita,chiar daca ,la fata locului, au fost reprezentanti ai serviciului de cadastru. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, Parintii au decedat : Mai intai,mama,iar apoi tata. Deoarece tatal s-a bucurat, toata viata,de o ingrijire,un respect si o atentie ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)