avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... angajare aparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

angajare aparator

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege sau regulament care sa limiteze numarul de avocati care pot fi angajati de o persoana reclamata . Intr-un proces am angajat un aparator insa considerand ca este un proces destul de greu as dori sa mai angajez un aparator . O pot face ?
Multumesc anticipat .

Cu stima
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 09:10, 4 Martie 2013
Nu exista nicio lege care sa limiteze numarul de avocati angajati intr-o cauza.

Daca dvs apreciati ca 2 avocati va vor apara mai bine interesele procesuale atunci procedati in acest sens. Vorbiti si cu primul avocat angajat in cauza si vedeti si parerea lui.
Va multumesc mult de tot pentru raspuns . Dvs. ati ramas aceasi doamna avocat pentru care am TOT respectul . Dvs. mi-ati dat si alte sfaturi legate de un inscris sub semnatura privata ( la expertizare s-au dovedit ca semnaturile pe acea chitanta de mana in discutie sunt reale , de aici temerile mele legate de cum va evolua procesul - legat de combarea unei chitante de mana privind cedarea unor imobile , terenuri si drepturi succesorale in cazul neachitarii imprumutului ) .
Cu consideratie ,
Cat de complicat poate fi un proces legat de mostenire? Ati solicitat nuliatea absoluta a unor acte autentice?Aceste tipuri de procese sunt cele mai dificile....
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
avvalentina, utilizator
Va multumesc din suflet doamna avocat , dvs. ati fost intotdeauna cea care mi-ati dat multa speranta . Cauza e complexa , am mai prezentat-o pe forum si dvs. mi-ati raspuns la vremea respectiva in functie de evolutia cazului . Succint : la deschiderea unei succesiuni , una din parti ( singura ) a prezentat un inscris sub forma unei chitante de mana prin care cea care a deschis succesiunea nu ar mai avea drept la aceasta intrucat ar fi renuntat in schimbul unui imprumut neachitat si pentru care solicita ( in alt proces ) o hotarare care sa tina loc de act oficial . Noi ne-am inscris in fals , insa semnaturile au iesit reale ( semnaturile au fost obtinute pe baza deplasaii greoaie a mamei mele si a bunicii si sub diferite pretexte au semnat in alb si asta e alta poveste de aici si acea chitanta ) Intre parti a existat dintotdeauna o stare conflictuala cu atat mai mult nu s-ar fi ajuns sa se imprumute una de la alta pe o suma atat de mare de bani in schimbul cedarii ( partea care ar fi luat banii -mama mea- ) in ultimii 15 ani a locuit cu mama sa .De aceea spun ca e complex de demontat acea chitanta . Semnaturile sunt ale imprumutatei si a martorei ( rude toate - mama / fiice ) .
Noi nu am solicitat anulare de acte originale , doar dorim sa combatem acea chitanta scrisa de mana . Credeti ca sunt sanse reale de combatut ?
Multumesc inca o data si va rog sa ma iertati pentru curajul de a insista in a primi lamuriri .
Cu toata consideratia
Chitanta respectiva nu poate cantari in acel proces, trebuia sa existe un act in forma autentica.

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana romex romex Va rog sa-mi spuneti cat de greu e sa combati in instanta o chitanta de mana , prin care o persoana ar fi luat o suma de bani si nereturnand-o la timp ar ceda ... (vezi toată discuția)
Act de imprumut - antecontract de vanzare cumparare. romex romex Va rog sa ma ajutati intr-o speta : - Poate fi combatut un act sub semnatura privata in care , o sora a intocmit un act de imprumut cu o alta sora ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana intocmita de creditor asanacheromel asanacheromel Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : daca am incheiat o chitanta de mana pentru un imprumut , eu fiind cel care dau banii , eu am redactat in totalitate ... (vezi toată discuția)