avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... angajare aparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

angajare aparator

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege sau regulament care sa limiteze numarul de avocati care pot fi angajati de o persoana reclamata . Intr-un proces am angajat un aparator insa considerand ca este un proces destul de greu as dori sa mai angajez un aparator . O pot face ?
Multumesc anticipat .

Cu stima
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 09:10, 4 Martie 2013
Va multumesc pentru toata atentia , e o chestiune foarte complexa si am mai prezentat-o si dvs. ati fost cea care mi-ati dat cele mai multe lamuriri . S-a cerut de fapt in instanta - in alt proces - o hotarare care sa tina loc de act autentic si suntem in faza verificarilor semnaturilor , vechimii si altor dovezi care sa demonstreze -mai intai prin parchet - ca nu s-a facut niciodata o asemenea intelegere de renuntare completa la toate drepturile dintr-o succesiune , proprietati dobandite prin act de vanzare cumparare si drepturi succesorale viitoare ( si aici e nulitate relativa intrucat la momentul cand se afirma ca s-a facut acea chitanta , o parte din ceea ce s-ar fi renuntat , detinatorul era inca in viata ) Sunt multe lucruri care dovedesc ca ceva e in neregula insa lucrul care cantereste cel mai mult este ca semnatura este reala , insa a fost obtinuta prin inselaciune ( imaginati-va doua batrane , fiica si mama de 85 de ani - fiica cu probleme grave de mobilitate ( cu acte ) si mama de 85 de ani care locuiesc impreuna si cealalta care ar fi dat banii sub diferite pretexte legate de un alt proces le tot spunea " semnati aici sa ma duc la tribunal sa depun intampinari , sa angajez aparatori. etc. ") Nu s-a gandit mama niciodata ca o simpla semnatura pe o hartie sa poate produce asemenea efecte devastatoare . De aici si toata aceasta preocupare a mea . In cazul in care se va da o hotarare care sa tina loc de act autentic , mama ar ramane practic pe drumuri ...
Inca o data va multumesc si eu sper sa o scoatem la capat ( am angajat un aparator ) si vom vedea ...
Inca o data , toata consideratia mea .
Ce data poarta acea chitanta?
este din 2009 - deci in termen . Daca mama a fost naiva ce sa fac , incercam pe toate caile legale sa combatem aceasta marsavie . Am ajuns in penal insa semnaturile s-au adeverit a fi ale semnatarelor , ulterior am facut obiectiuni atat cu privire la expertizare intrucat nu s-a verificat daca semnaturile sunt datate in aceasi perioada cu redactarea actului in sine , semnatura mamei ( cea care ar fi luat ) e cu alt pix , nu s-a verificat de catre agentul de politie cum a fost redactat al doilea exemplar intrucat nu a fost scris pe hartie folosindu-se indigou , de ce l-a scris cea care a imprumutat in numele celui care ar fi luat banii , sunt multe aspecte neverificate , s-a verificat doar veridicitatea semnaturilor dar de aici nu cred ca se poate eticheta imediat " act real " Sunt mult mai multe aspecte pe care politistul nu le-a verificat si am facut obiectiuni cu privire la modul in care a solutionat aceasta problema ; pe de o parte a mentionat ca are dubii cu privire la redactarea actului dar atat. Inca nu s-a facut un raspuns oficial si nu s-a dat o rezolutie de la parchet in acest sens.Politistul ne-a recomandat sa facem precizarile in civil , insa acest lucru nu ne ajuta prea mult daca in penal se constata ca actul e real , de aici si incercarea noastra de a se afla adevarul pe latura penala pe toate aspectele ce pot duce la aflarea adevarului .
Inca o data va multumesc pentru atentia acordata

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana romex romex Va rog sa-mi spuneti cat de greu e sa combati in instanta o chitanta de mana , prin care o persoana ar fi luat o suma de bani si nereturnand-o la timp ar ceda ... (vezi toată discuția)
Act de imprumut - antecontract de vanzare cumparare. romex romex Va rog sa ma ajutati intr-o speta : - Poate fi combatut un act sub semnatura privata in care , o sora a intocmit un act de imprumut cu o alta sora ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana intocmita de creditor asanacheromel asanacheromel Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : daca am incheiat o chitanta de mana pentru un imprumut , eu fiind cel care dau banii , eu am redactat in totalitate ... (vezi toată discuția)