avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis conducere

se considera viciu de procedura si poate duce la anularea procesului verbal de constatare faptul ca in acesta este trecuta o adresa de constatare a contraventiei, iar in dovada de circulatie este o alta adresa? (exemplu: in P.V. este trecut imobilul nr.16 iar in dovada imobilul nr 17-19)
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:17, 28 Februarie 2013
Prin plangerea contraventionala formulata se poate invoca.

Instanta insa pe baza tuturor probelor administrate va decide daca admite actiunea si anuleaza PV.
Concluzia este ca pot avea castig de cauza (luand in considerare diferentele de adresa intre P.V. si dovada de circulatie) sau pot sa pierd ( daca Instanta considera suficienta proba video )
motivul invocat nu este motiv de anulare a pv/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare dovezi contestatie pv trecere pe rosu gabriellaptaru gabriellaptaru Buna ziua, In luna mai mi-a fost suspendat permisul de conducere pe motiv ca am trecut pe rosu. Mentionez ca am trecut pe verde, nici macar pe galben, doar ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ridicare autoturism Radu_Andrei Radu_Andrei Pe 3 iulie mi s-a ridicat ,azi am primit P.V. acum vin si intrebarile: Daca in P.V. nu se dispune imobilizarea(ridicarea)vehiculului este nula ridicarea? Mai ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe o perioada de 90 de zile Marco7 Marco7 Buna ziua. As dori un sfat. Am fost inregistrat de radar cu 122km/h pe DN1, in afara localitatii, dar pe o portiune de curba cu limitare de viteza de 60 km/h ... (vezi toată discuția)