avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii si/sau avize pentru functionare Amanet Auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii si/sau avize pentru functionare Amanet Auto

Buna ziua
V-as ruga sa ma ajutati cu 3 aspecte:
1.Care sunt autorizatiile si sau avizele necesare pentru functionare cf legii pentru o societate nou infiintata cu profil DOAR amanet auto (societatea este infiintata de azi 28.02.2013) ?
2.Model contract de amanet cf nou Cod Civil.
3.Aspecte juridice si non juridice problematice de care te poti lovi in aceasta activitate
Cel mai recent răspuns: ketchuphot , utilizator 22:49, 8 Martie 2013
La pct 1 imi rasp singur:
Autorizatie functionare primarie si inregistrare in registrul de evidenta BNR
Pt restul astept in continuare ajutor
Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare casa de amanet roxiana88 roxiana88 Buna ziua. Stie cineva care sunt pasii pentru înființare casa de amanet? Am mers la ORC si nu au știut ce sa imi zică. Doar ca la ei trebuie să fac ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala spaniola - deschidere cont in romania proart proart Buna ziua, as dori si eu cateva informatii cu privire la deschiderea unui cont curent a unei asociatii care are sediul in Madrid dar care va desfasura ... (vezi toată discuția)