avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru

buna ziua! lucrez la o intr de stat(membru sindicat) , patru schimburi a sase ore de L--V ! mi s-a modificat programul de lucru (ex:LMM-lucrez,J-liber,VS-lucrez.....) fara act aditional semnat la CCM,CIM,fara acordul meu! va rog sa-mi spuneti , ce se poate face in aceasta privinta?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
aryy, utilizator
Cel mai recent răspuns: aryy , utilizator 14:04, 28 Februarie 2013
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului, conform art.117 C.mun.

Asadar, Codul muncii nu cere acordul sau consultarea salariaţilor pentru stabilirea programului de muncă şi a modului de repartizare a acestuia pe zile.

Programul pe ture ar trebui mentionat in c.i.m. ...
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nerespectat. anca19867 anca19867 Buna ziua in urma cu 3 luni am imceput sa lucrez la o fabrica unde am semnat contractul la 3 schimburi, in urma cu o saptamana am fost amuntata ca voi veni la ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru al bugetarilor Laryssimo89 Laryssimo89 Lucrez in doua schimburi...8-16 si 14-22...angajatorul poate modifica programul astfel incat sa lucrez schimbul 1 in loc de schimbul 2 si invers? Adica daca ... (vezi toată discuția)
Schimabare program ture elvist90 elvist90 In data de 27.09 am fost anuntati prin sedinta ca se va renunta la schimbul 2 orar 14-22 in data de 30.09,avand program de lucru doar schimbul 1 orar ... (vezi toată discuția)