avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Recuperare bani din cabinet
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Recuperare bani din cabinet

Vă rog să-mi explicați cum pot recupera banii din cabinet, în mod legal prin documente justificative contabil, dacă la inființarea cabinetului am contribuit cu o sumă de bani pentru cumpărarea scaunului stomatologic, bani evidentiati în ordinul de plată și în următorii 2 ani am fost pe minus ca încasări. Anul trecut am realizat profit și aș dori recuperarea unei părți din bani, dar să se poată justifica și in registrul de încasări și plăți. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 14:12, 28 Februarie 2013
Puteti retrage banii. Documentul cu care justificati retragerea banilor este dispozitia de plata. Pe dispozitia de plata scrieti la explicatii retragere finantare asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Maganu Geta Maganu Geta Cum se completeaza? Ce trebuie scris? Ce operatiuni trebuie trecute aici? Trebuie trecuta si factura si val. nirului sau doar val. facturii si ... (vezi toată discuția)
Aport numerar la i.i. Dl_Sandu Dl_Sandu Am inceput activitate de comert cu produse decorative,la inceputul activitatii am investit aproximativ 15000 lei in marfa plus cheltuieli infiintare .Cum ... (vezi toată discuția)