avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli pt spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli pt spatiu

Buna Ziua, daca o Societate a inchiriat un spatiu de productie de la o persoana fizica poate deduce cheltuieli si implicit tva si poate Investitii in spatiu inchirat?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:42, 28 Februarie 2013
In primul rand trebuie sa va asigurati ca in cuprinsul contractului de inchiriere aveti dreptul si acordul proprietarului pentru a face investitii.
Pentru a fi deductibile investitiile facute trebuie sa fie in legatura directa cu activitatea economica generatoare de venituri. A se vedea in acest sens si prevederile art. 24 Cod fiscal cu privire la amortizarea fiscala a cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract decomodat si investitia oananica oananica Am urmatoarea situatie:am primit un spatiu pentru folosinta ca si magazin pentru care am incheiat un contract decomodat.Am voie sa fac investitii pentrru acest ... (vezi toată discuția)
Deducere investitii cabinet medical Ilie Stanica Ilie Stanica Va rog sa va exprimati opiniile dumneavoastra in legatura cu urmatorul caz: - un medic de familie realizeaza lucrari de amenajare la un spatiu inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)