avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Reclamatie expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Reclamatie expert contabil

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie daca vreau sa fac plangere la comisia de disciplina CECCAR impotriva unui expert care mi-a facut o expertiza intr-un dosar unde o fac la domiciliul expertului sau al meu. Si un temei legal daca se poate. va multumesc
Cel mai recent răspuns: bodeanu-ita , utilizator 18:59, 16 Martie 2013
Puteti face obiectiuni la expertiza inainte a a reclama.Daca detaliati ce fel de expertiza a facut, unde urma sa o folositi si ce doreati sa dovediti cu ea cred ca vor raspunde mai multe persoane la intrebarea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot lua impotriva unui expertcare.... geta_tabacu geta_tabacu Ce masuri pot lua ,impotriva expertului judiciar care ,intocmeste o xpertiza in favoarea partii adverse, folosind documente falsificate,fals pe care il pot ... (vezi toată discuția)
Ce anume se ascunde aici: trafic de influenta, mita, santaj, coruptie ? sanpetru sanpetru Parata, intr-un proces de Partaj la Jud. Brasov, cere Recuzarea d-nei expert pe motiv de incompatibilitate, motivand astfel cererea: \\"...In calitate de ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara eronata! Maria2143 Maria2143 Buna seara! prezint o speta, un caz spre dezbatere, rog/ astept opinii: O expertiza judiciara efectuata printr-o ordonanta a Parchetului finalizata la ... (vezi toată discuția)