avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea aplicabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea aplicabila

Daca printr-un contract partile au inserat o clauza de alegere a legii aplicabile, una din parti poate renunta la aplicarea respectivei legi, fara acordul celeilalte, supunand in acest fel actul juridic unei alte legi?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
12341234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 15:00, 28 Februarie 2013
Contractul este acordul de vointa dintre parti, are putere de lege pentru acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntarea unilaterala Cristina.P Cristina.P Spuneti-mi va rog in contractele de vanzare-cumparare si de distributie se poate include la modalitatile de incetare a contractului si denuntarea unilaterala ... (vezi toată discuția)
Contractul comercial cu termen nelimitat este legal? AlaTurca AlaTurca Buna ziua, Suntem in discutii de colaborare cu unul dintre marile hipermarketuri ca si furnizor de produse, iar termenul contractului este nelimitat. ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii maria83 maria83 buna ziua, am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta ... (vezi toată discuția)