avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa plec cu copilul in strainatate si nu imi da ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa plec cu copilul in strainatate si nu imi da semnatura

buna ziua sper sa ma puteti ajuta cu un sfat: am divortat de curand si incredintarea minorului este exercitata de ambi parinti ;eu vreau sa plec in germania si as vrea sa pot sa il iau pe copil cu mine sa il inscriu acolo la scoala copilul ;are 7 ani as vrea sa stiu daca am vreo sansa fara semnarura tatalui (acordul )am scris aici la dumneavoastra ca am citit urmatoarea situatie :Dacă însoţitorul face dovada că minorul se deplaseaza pentru studii sau concursuri oficiale, prin prezentarea unor documente corespunzătoare , din care să rezulte perioada şi statul sau statele în care se vor desfăşura aceste studii sau concursuri, chiar dacă exista acordul doar al unuia dintre părinti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:59, 28 Februarie 2013
In lipsa acordului tatalui, numai instanta poate sa emita o hotarare care sa suplineasca acest acord.
Nu va aflati in cazul la care faceti referire, dvs acum vreti sa-l inscrieti la scoala si va fi pe o perioada de ... multi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare canada cu cu minor fara acordul unuia din parinti ContSters130251 ContSters130251 In conditiile in care mama, copilul si sotul au rezidenta in Canada, mama poate iesi din tara cu copilul (2 ani si 8luni) fara acordul tatalui in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta ... Alina Lupu Alina Lupu Bună ziua! Am un băiat de 12 ani, care practica inot de performanta și trebuie sa plece într-un cantonament în Bulgaria. Problema este ca tatăl este ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie minor teresitarus teresitarus momentan sant an germania cu baietelul meu de 1 an si 6 luni si vreau sa ma antorc an tara an romania mentionez ca nu sant casatorita cu tatal copilului dar ... (vezi toată discuția)