buna ziua
mi s-a emis in 2007 un card de credit de la o banca ,am scos bani cash de la atm si urma ca in fiecare luna sa platesc o rata pentru a achita debitul.circumstantele au facut ca eu sa nu mai am calitatea de angajat si prin urmare nu am mai avut posibilitate sa achit nici o rata...acum o firma recuperatoare de datorii a inceput sa ma hartuiasca cu tot felul de mesaje si apeluri cu amenintari,inclusiv si cu executarea silita....bine,eu cred ca se poate asa ceva cand se judeca un proces in prealabil,dar si asa fiind ,nu stiu daca are ce sa imi execute deoarece nu am nimic in proprietate ,stau in chirie,am doi copii minori,iar venit doar indemnizatia celui mai mic copil ce are doar trei luni.
semnul meu de intrebare este cu privire la executarea asta silita ,,dat fiind cazul meu cum se poate rezolva pentru ca bani sa restitui debitul nu am..
astept raspuns ....multumesc anticipat..
Nu trebuie sa se judece nimeni pentru executare, contractul de credit este titlu executor. Daca se incepe procedura executarii silite, ei vor pune poprire pe veniturile viitoare. Daca vor exista. Daca puteti sa traiti fara venituri in urmatorii trei ani, datoria se prescrie. Asta daca nu intrerup ei termenul de prescriptie prin alta incuviintare de executare. Dar nu o vor face. Nu la un card de credit. S-ar putea sa nu inceapa nici prima procedura de executare si sa se prescrie in 3 ani de la incetarea platilor.
Credit neplatit
alina_25
Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)