Va deranjez cu un subiect arzator pentru mine.
Sotul cu care ma aflu in proces de divort a reusit sa debiteze niste minciuni si printr-o ordonanta presedintiala s-a stabilit vremelnic locuinta fetitei la el, eu primind dreptul de a avea relatii personale cu ea la domiciliul meu.
Din pacate, nu pot lua fetita de la el, am facut plangeri la Politie si inca nu se intampla nimic bun.
Daca ma duc sa vad copilul la el, am remarcat ca fetita este distanta fata de mine, nu am idee ce minciuni ii baga in cap.
M-am dus la Protectia Copilului si mi-au zis ca este alienare parinteasca ce face sotul meu cu fetita si ca barbatul meu este alienator.
Mi-au spus sa fac plangere si la Protectia Copilului ca sa-l introduca in monitorizare.
Nu mi se pare normal sa stea fetita la el, daca se imbata cine stie ce face cu copilul.
Cine ar trebui sa constate cum indeparteaza el copilul de mine si ce pot eu sa fac in aceasta situatie?
Buna seara, puteti sa ma indrumati in urmatoarea problema: daca dovedesc ca el da dovada de violenta sociala si psihologica, pot sa cer un ordin de restrictie pentru el, fata de copil si fata de mine?...ma gandesc ca asa as putea lua copilul de la el...