avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere din dreptul de uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere din dreptul de uzufruct

Am o garsoniera iar pe contract mama apare ca detinand dreptul de uzufruct. As dori sa stiu cum o pot scoate din acest drept si care sunt drepturile mele in calitate de proprietar? Pot sa vand garsoniera fara acordul ei?
Vad ca la inchiriere a fost nevoie de ea ca sa isi dea acordul si din cate am inteles, poate sa faca ce vrea cu garsoniera. Va rog dati-mi un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:44, 28 Februarie 2013
Nu puteti vinde fara acordul dansei, uzufructul se va stinge la decesul dansei cand veti avea deplina proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , bunica mea are o garsoniera iar in contractul bunici ... Davidnsb Davidnsb Bună ziua , bunica mea are o garsoniera iar in contractul bunici mele tatăl.meu este proprietar iar ea este viagera pana la moartea sa.....as dori sa știu ... (vezi toată discuția)
Vanzare masa succesorala? Al3xx3 Al3xx3 Buna ziua.As vrea sa va prezint o situatie cu care ma confrunt...in urma cu 5 ani am cumparat de la mama o garsoniera,ea detinand 2 identice.Am facut un ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager florineftimie florineftimie Buna ziua, Am si eu o problema.Am o garsoniera si vreau sa o vand,dar in contract eu sunt proprietarul nudului imobil,iar mama are dreptul de uzufruct ... (vezi toată discuția)