avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , bunica mea are o garsoniera iar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , bunica mea are o garsoniera iar in contractul bunici ...

Bună ziua , bunica mea are o garsoniera iar in contractul bunici mele tatăl.meu este proprietar iar ea este viagera pana la moartea sa.....as dori sa știu dacă ea poate ceda sau vinde dreptul sau mie și cât va fi valabil acel drept ? Nu doresc sa se vândă acea garsoniera ...deoarece s-a comportat urat cu bunica mea
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Davidnsb, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:40, 19 Februarie 2025
Bunica nu are o garsonieră din ce înțeleg eu; tatal dvs. are o garsonieră iar bunica drept de uzufruct sau habitație viageră.
Aceste drepturi sunt personale, nu se transmit și se vor stinge la moartea bunicii.
Tatăl, ca proprietar, poate face ce vrea, dvs. nu aveți cum să îl opriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cata_23 cata_23 Buna ziua , As avea urmatoarea problema. Traiesc cu un barbat in concubinaj,el are un baiat dintr-o casatorie anterioara. Mama lui are o casa si ar vrea ... (vezi toată discuția)
Chirie la primarie si habitatie viagera MarcusPopovici MarcusPopovici Buna ziua. As dori un sfat in urmatoarea situatie: am mostenit jumatate de casa de la tata si as vrea sa cumpar cealalta jumatate, de la o doamna de 78 de ani, ... (vezi toată discuția)
Vanzare masa succesorala? Al3xx3 Al3xx3 Buna ziua.As vrea sa va prezint o situatie cu care ma confrunt...in urma cu 5 ani am cumparat de la mama o garsoniera,ea detinand 2 identice.Am facut un ... (vezi toată discuția)