Este corect ca dupa expirarea termenului de preaviz sa se revina cu o decizie de anulare a lui?
exemplu:
am primit decizia prin care sunt anuntata ca sunt concediata conform restrangerii activitatii incepand cu data de 01.01.2009 pana pe data de 04.02.09 timp in care m-am aflat in preaviz(s-a prelungit preavizul cu 3 zile in urma unui c.medical). In data de 12.02.2009 am primit prin posta un plic care continea anularea deciziei de concediere incepand cu data de 06.02.2009(dupa expirarea preavizului). mentionez ca nu doresc sa ma mai intorc la serviciu deoareca inainte de a mi se anula decizia de concediere am primit un telefon prin care mi s-a propus sa ma prezint la seviciu sa imi dau demisia si voi primi 2 sal compensatorii. Cred ca societatea a facut o greseala concediindu-ma deorece sunt absolventa unei facultati acesta este primul loc de munca si pt. mine s-a primit subventie de la somaj. Nu stiu care sunt repercursiunile pentru societate, stiu doar ca nu vreau sa ma mai intorc la serviciu deoarece sunt convinsa ca pentru rezolvarea problemei societatii in acst caz voi fi ,,ajutata" sa-mi dau demisia.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, mi-e teama sa nu mi se inchida contractul de munca cu alta litera si sa nu mai beneficiez de somaj, asistenta medicala.....In cazul in care se va intampla asa ce am de facut?
~ final discuție ~