buna ziua!
va rog sa ma ajutati: parintii mei au facut un dosar pentru subventia la gaz, pentru luna noiembrie li s-a scazut dar acum le-a venit factura in care s-a adaugat si subventia de atunci.....parintii sunt divortati, locuiesc in aceeasi casa
(casa este pe numele amandurora), contractul la eon gaz este pe numele tatalui meu, iar dosarul a mers si l-a facut mama...mama castiga 670 de lei, tata nimic, anul trecut au fost in aceeasi situatie dar au primit subvenite....care este problema??? de ce nu mai primesc aceasta subventie?
Trebuie sa mergeti la DAC - Directia de Asistenta Comunitara din localitate (acolo unde ati depus initial acea cerere /Declaratie privind obtinerea ajutorului), sa discutati aceste lucruri. Luati toate documentele necesare, acte de proprietate, acte de identitate, dovezi privind veniturile si mai vedeti ce vi se vor mai cere... Din cate stiu, aceste ajutoare la gaze sunt foarte mici, insa asa mici cum sant daca va ajuta, merita sa mergeti la DAC.
Ajutor incalzire
gabriolet
Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)