avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pot inchiria apartamentul personal prin intermediul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pot inchiria apartamentul personal prin intermediul firmei?

Pot face contract de comodat intre firma la care sunt actionar unic si apartamentul proprietate personala si apoi sa-l inchiriez,dupa care firma sa platesca impozitul pe veniturile din chirii catre finante,sau poate este alta solutie ca sa pot inchiria apartamentului prin intermediul firmei.

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
ContSters283665, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ( dat in comodat) de catre firma fara licenta de turism DariusNegoita DariusNegoita Buna ziua. Sunt un proaspat absolvent si viitor atntreprenor.... Parintii mei au un apartament pe care mi-l ofera printr-un contract de comodat sa ma folosesc ... (vezi toată discuția)
Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. jotunder jotunder Bună ziua. Dețin un apartament și doresc să îl închiriez. Fiind în șomaj, nu pot completa declarația 212 către ANAF pentru plata impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Chirie sediu social srl andy.m.i. andy.m.i. Buna ziua. Am incheiat un contract de comodat pentru o camera din apartamentul proprietate personala, pentru sediu social cu o firma care s-a infiintat acum. ... (vezi toată discuția)