avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

am depus recurs la un proces de pretentii ,in care vreau sa aduc dovezi ca am achitat 75 %din suma datorata si marti am recursul,dar nu am reusit sa angajez un aparator si sa platesc taxa de timbru solicitata pt recurs
daca eu am depus recursul marti la proces pot sa cer un nou termen pt angajare aparator si achitare timbru?
Cel mai recent răspuns: ContSters219752 , utilizator 13:31, 3 Martie 2013
Este obligatoriu sa achitati taxa de timbru!

Daca este la primul termen, atunci puteti solicita amanarea pentru angajarea de aparator.

Dar, orice discutie in legatura cu procesul se face numai dupa achitarea taxei de timbru.
si cum pot totusi sa aman si plata taxei de timbru pana la urmatorul termen ce asi putea sa scriu in intampinare nu am banii necesari pana marti cand este recursul
acesta este adevarul
pot afirma si este real ca nui lucrez nicaieri
si daca pierd acest recurs mai exista alta cale de atac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
ContSters219752, utilizator
Faceti o cerere de ajutor public judiciar sub forma scutirii de la plata taxei de timbru. Depuneti dovezi in legatura cu lipsa veniturilor si declaratie pe proprie raspundere ca nu ati mai beneficiat de ajutor public in ultimele 12 luni.
va multumesc
dovada ca nu am venituri pot sao fac prin o declaratie pe propria raspundere impreuna cu declaratia pe proprie raspundere ca nu am beneficiat de ajutor public judiciar termenul e marti la ora 9 sau cu ce alte acte pot dovedi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate solicita amanarea cauzei pentru imposibilitatea materiala de a achita taxa de timbru? VOVA6 VOVA6 Se poate amina un proces de partaj judiciar invocindu-se motivul lipsei de bani pt taxa de timbru si sa se ceara un alt termen ? taxa asta de 3% se poate ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar. mariana_marian mariana_marian Am pe rol un proces civil (cu termen de solutionare 12.05. 2010) unde mi-a fixat taxa timbru 3000 ron, am achitat 1056 ron, dupa care am formulat cerere de ... (vezi toată discuția)
Caut model de declaratie pe propria raspundere Dana Marin Dana Marin Buna dimineata, Caut si eu un model de declaratie pe propria raspundere privitor la faptul ca nu am venituri. Imi trebuie pentru solicitarea de ajutor ... (vezi toată discuția)