avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am si eu o intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am si eu o intrebare

Am 23 de ani, sunt student si primesc pensie alimentara de la tata... El a invocat la Judecatorie ca are un credit la banca, ca plateste vreo 300 ron pe medicamente, ...S-ar putea ca din cauza asta sa-mi scada procentul de 25% din pensia lui?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:48, 18 Februarie 2009
Nu. Instanta nu are temei sa incuviinteze o astfel de cerere.
nu prea cred ca reuseste
Este problema lui ndaca s-a indatorat in detrimentul obligatiei de intretinere, nu e un motiv suficient de intemeiat pentru a se diminua contributia.
Nu va reusi.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent pensie alimentara danabi danabi Buna ziua! In urma divortului, fiica si fiul meu au primit cate 16,5% pensie alimentara din venitul tatalui . Daca unul dintre copii s-a angajat si nu i se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara machis machis Un salariat a fost obligat să plătească o pensie alimentară în procent de 30% pentru doi copii. Unul din copii a împlinit vârsta de 18 ani. Pentru ... (vezi toată discuția)
Proba la proces maara maara Fiindca am al doilea copil din actuala casatorie ,ma aflu in proces de diminuare pensie alimentara.Paratul a depus intampinare in care precizeaza ca venitul ... (vezi toată discuția)