avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur canapea cumparata din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur canapea cumparata din magazin

Buna ziua! Am cumparat o canapea pe data de 28.02.2013. Cand am ajuns acasa dupa o anumita perioada de timp am constatat ca nu o pot folosi asa cum mi-am dorit. Canapeaua nu are nici un defect, este doar foarte rigida. Ce sanse legale am sa o returnez? Am probat in magazin o canapea identica dar in cele 5 minute cat am stat pe ea nu mi-am dat seama ca pe timp indelungat nu este asa cum mi-as fi dorit. Am cumparat-o dintr-un magazin din Bucuresti. Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:21, 1 Martie 2013
cred ca aveti 30 de zile pentru a face returnarea in baza bonului fiscal...este discutabil motivul returnarii si recuperarea contravalorii, eventual un schimb de bunuri....ar fi legea 449/2003, incercati oricum amiabil cu patronul magazinului
Doar la produsele comandate online exista posibilitatea returnarii fara nicio explicatie, iar termenul este de 10 zile, nu 30.
Din pacate nu aveti decat varianta descrisa mai sus, a unei intelegeri cu administratorul firmei de la care ati cumparat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un ... Ela2021 Ela2021 Buna ziua ! Am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un altul. Am făcut plata cu cardul dar am pierdut bonul fiscal. Pot beneficia de o copie a bonului ... (vezi toată discuția)
Retur 24 ore produs comandat online vmire vmire am achizitonat o tableta dintr un magazin domo,comanda am facut o online dar am ridicat-o din magazin.acasa dupa o indelunga utilizare am sesizat ca s-a ... (vezi toată discuția)