avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen Judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen Judecata

Buna ziua, am trimis prin posta o cerere pentru a deschide o actiune judecatoreasca.
Am urmarit pe internet dar nu a fost afisat in cat timp se poate da termen?.
Procesul este de natura Civila.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:40, 1 Martie 2013
Daca ati trimis actiunea dupa 15 februarie, fiind noua procedura, nu se afiseaza termenul.

Judecatoria a trimis actiunea dv paratului, care in 25 zile trebuie sa formuleze intampinare. Aceasta intampinare vi se comunica dv acasa si daca aveti ceva de mentionat faceti raspuns la intampinare in 10 zile. Raspunsul la intampinare va fi studiat de parat la dosarul cauzei. si doar dupa toate acestea se va fixa termen de judecata.

Prin urmare, asteptati intampinarea in 25 zile si daca nu primiti, solicitati informatii de la arhiva instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecãtoria nu a fixat termen de judecatã în 30 zile de la depunerea plângerii contravenþionale costels87 costels87 Buna ziua. In data de 23 februarie 2013 am primit o amenda; am primit procesul verbal acasa pe 28 februarie/1 martie si am depus la judecatorie o contestatie ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua,am depus o contestatie la judecatorie,am nr de inregistrare al dosarului,dar pe portal nu scrie termenul cand se va judeca cererea,cum pot afla?merg ... (vezi toată discuția)
Succesiune popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata am un dosar de succesiune care a avut termen pe 6 februarie pe civil administrativ si nu stiu de ce nu s a dispus nici o decizie judecatoreasca ... (vezi toată discuția)