avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna dimineata
am un dosar de succesiune care a avut termen pe 6 februarie pe civil administrativ si nu stiu de ce nu s a dispus nici o decizie judecatoreasca pana acum. Cat timp ar trebui sa mai astept pt ca am fost amenintata de parata ca nu se va judeca decat atunci cand va vrea ea. Imi cer scuze daca supar pe cineva, dar lucrurile mai stau si asa. Mi a mai fost anulat o data. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:01, 19 Martie 2014
Mergeti la arhiva instantei si solicitati informatii.

Ar tb ca dosarul sa mai aiba un termen administrativ in care sa se verifice procedura.
Este posibil ca actiunea dvs - daca era completa- sa fi fost trimisa catre partea adversa care are la dispozitie 25 de zile de la primirea actiunii pt a face intampinare.

De data aceasta cererea nu s-ar fi anulat fara a vi se pune in vedere in prealabil sa compliniti lipsurile acesteia in 10 zile de la primirea adresei instantei.

Daca nu va conformati in aceeste 10 zile, atunci se anuleaza.Cum nu ati primit o astfel de adresa, ma gandesc ca actiunea a fost trimisa paratului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minori me_magiciano me_magiciano Ce inseamna \\"Pentru complinirea lipsurilor cererii reconventionale\\"? Asta apare la solutie pe scurt. Iar la complet apare \\"C1 minori civil ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata in civil sexu sexu daca faci o cerere de chemare in judecata,si te razgindesti (ex nu ai bani) de taxa de timbru ,piritul te poate oblige la plata unor cheltuieli ? (vezi toată discuția)
Termen judecata ionuti876 ionuti876 Buna ziua, am trimis prin posta o cerere pentru a deschide o actiune judecatoreasca. Am urmarit pe internet dar nu a fost afisat in cat timp se poate da ... (vezi toată discuția)