avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventii civile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventii civile

la o Asociatie de proprietari se mai pot face angajari prin conventie civila sau trebuie CIM?
@ Adam Grecu

Simate domn,

1. Chiar doriti sa va fac o analiza pe textul postat de dvs , ca sa vedeti greseala care ati facut-o ... ati folosit sintagna ”numai” . ...

2. Scrierea de dragul postarii poate este valabila numai pentru anumite persoane .... data viitoare va rog sa va abtineti a face astfel de aprecieri la persoana mea.


@ sanda65

Sunt anumite situatii in care se accepta conventiile civile ... si de aceea sunt acceptate si de catre ITM.


multumesc pentru raspuns. m-am lamurit. CIM cu timp partial de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator imobil : contract de munca sau conventie civila Ionel Manolache Ionel Manolache Asociatia noastra a schimbat administratorul cu o persoana pensionata care are atestat de Administrator. Aceasta lucreaza in regim de 8 ore pe saptamana, dar ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim pt femeie de serv? MadalinaI MadalinaI Buna seara, As dori sa stiu si eu daca conventia civila pt prestari servicii pt portar/femeie de serviciu este valabila numai 3 luni dupa noul cod al ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativã de modificarea a legii nr.230/2007 Adriantot Adriantot Pe site-ul Senatului gasti o \\\\"Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi ... (vezi toată discuția)