avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament cumparat in timpul procesului de divort?!?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament cumparat in timpul procesului de divort?!?

buna seara
ma numesc Marian Cojocaru vreau sa-mi dati cateva sfaturii
mama mea doreste sa refaca actul de casa dar intampina o probleme din cauza acestuia din cauza fostului sot
cand a fost cumparata casa mama mea era in proces de divort cu acesta de 1 an si ceva, dupa cateva luni s-a dat hotararea de divort
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 11:30, 5 Martie 2013
Avand in vedere faptul ca este vorba despre un bun dobandit in timpul casatoriei, acesta nu poate fi decat bun comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept de mostenire are a 2 sotie? and85 and85 tatal meu a divortat de mama mea cu care are: un magazin, un apartament - cumparate impreuna o casa - mostenire a tatalui (inainte de casatorie) impreuna ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are fosta sotie a decedatului??? ianca1980 ianca1980 Buna ziua, Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)
Divort / partaj marian_t marian_t Buna ziua, Va cer sfaturi privind procedura de divort si partaj dintre parintii mei. In cateva cuvinte, nu se mai inteleg de 20 de ani dar au continuat sa ... (vezi toată discuția)