Am facut modificari la locuinta proprietate personala care are 2 ziduri comune cu 1 vecin. Nu am modificat zidurile comune, dar le-am izolat. Terenul de sub ambele apartamente se afla in indiviziune fortata. Ferestrele dau spre curtea comuna si le-am marit. Am modificat si urcarea in pod care se facea prin apartamentul meu.Celalt proprietar lipseste. Cum ma pun in legalitate fara el? Nu am ce discuta cu el ca nu poate face nimic.
Din pacate nu au tecut 2 ani, doar unul. Problema este ca doresc sa ma pun in legalitate insa celalalt proprietar nu se afla in tara si nu isi va da acordul expres. Cine poate sa-mi spuna cam cat ma costa un proces pt. obligatia de a face cu mentiunea ca celalalt proprietar nu se va prezenta, deci nu va exista recurs? Presupun ca hotararea judecatoreasca o sa tina loc de acord. Cam asa ma gandesc sa rezolv situatia
Podul de la bloc
caragiu
Buna seara. Ani de zile in podul blocului au cuibarit nederanjati o sumedenie de porumbei. In urma cu doi ani unul din ap. de la ultimul etaj si-a ... (vezi toată discuția)
Izolare casa scarii
ay08021
buna seara, am si eu o nelamurire: doresc izolarea peretului de la bucatarie pe casa scarii. am depus o cere la asociatie spre aprobare ca sa nu am probleme cu ... (vezi toată discuția)