avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistratura

vreau sa ma inscriu la examenul din martie 2009 si nu sunt sigura unde sa fac aplicatia, la judecator sau la procuror.dupa parerea voastra, unde credeti ca se vor inscrie mai multi, in functie de nr.de locuri? mersi
Cel mai recent răspuns: sandudan , utilizator 22:28, 2 Aprilie 2009
daca ai de gand sa iei examenul, iti sugerez sa te inscrii la procurori=D>
Eu iti sugerez sa stai acasa. Daca dupa cel putin 5 ani in domeniu, iti pui acesta intrebare, economiseste cei 400 lei. Nu merita deranjul si poti face altceva cu banii.
nu mai fiti rai cu fata:P:P; vrea si ea niste sfaturi; nici macar cu atat nu o putem ajuta?=D>
Nici studentii nu mai pun astfel de inrebari...
In opinia mea este grav.
Oricum la procurori se vor inscrie mai multi, dar unii stiu ce vor.
nu e chair atat de grav; chiar si dupa ce ajung magistrati, unii trec din judecatori in procurori si invers; e posibil ca unele persoane sa se hotarasca mai greu;
Anka1978, ce lucrezi acum daca nu sunt foarte indiscret?

Alte discuții în legătură

De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)