avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistratura

vreau sa ma inscriu la examenul din martie 2009 si nu sunt sigura unde sa fac aplicatia, la judecator sau la procuror.dupa parerea voastra, unde credeti ca se vor inscrie mai multi, in functie de nr.de locuri? mersi
Cel mai recent răspuns: sandudan , utilizator 22:28, 2 Aprilie 2009
buna!
sunt consilier juridic la un notariat de 7 ani. sincer, vreau sa intru in sistem. multi se transfera,dupa aceea. mersi mult, ca mi-ai raspuns.
e cazul anka sa faci o incercare macar; oricum bafta
mersi mult! sigur, voi da acest examen.
Cum a fost la examen? Ai luat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)