avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar între persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar între persoane fizice

Buna ziua. Am luat ca si împrumut o suma destul de mare ca persoana fizica, de la o persoana fizica. Am garantat cu apartamentul . Contract la notariat. in contract nu exista nici un cont bancar in care se pot depune banii. In condițiile acestea, cum poate împrumutantul sa elibereze o chitanta pe suma inapoiata. Sau ce variante am sa am o acoperire ca restitui suma? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucianasandu , utilizator 00:48, 2 Martie 2013
Cel mai simplu : ii cereti sa va comunice un cont bancar in care sa faceti plata.
Alta posibilitate : de cate ori ii rambursati bani din imprumut , il puneti sa scrie cu mana lui o chitanta de mana : " am primit astazi...., suma de .... ( in cifre si litere) ce reprezinta rata din imprumutul acordat prin contractul de imprumut nr..din data de.... incheiat la notar public... "
Multumesc. Asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmprumut bani familistu familistu In 2011 am luat niste bani imprumut de la un vecin cu act la notar. Termen de rambursare 31.12.2011. Evident din pacate nu am restituit bani. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre persoane fizice anula_angel anula_angel Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu o lamurire vis-a-vis de un contract de imprumut, ce nu a fost incheiat la nici un birou notarial In vara ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoana fizica-persoana juridica Catalin01 Catalin01 Buna ziua, Am fost obligat sa semnez un contract de imprumut de catre o persoana fizica cum ca mi-ar fi imprumut o suma de bani pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)