Buna seara, am urmatoarea speta si as dori un raspuns : in urma unei hotarari emise de jud,Tecuci intr-un proces de partaj judiciar- iesire din indiviziune, am fost nemultumita de aceasta intrucat m-a lasat ' agatata' cu locul de veci unde se afla mama si bunicul meu - de sotul supravietuitor-care este,practic, un strain fata de mine- el fiind doar sotul mamei mele decedata, dupa care se dezbate succesiunea. In urma trimiteri cererii de recurs, Tribunalul Galati mi-a fixat o taxa jud, de timbru de 915 ron desi la fond am platit 897. roni. ; am facut o cerere de reexaminare a taxei , nu am primit nici un raspuns, dar am vazut in aceasta seara , pe portalul just. ca la termenul fixat initia- 21.06.2013 s-a trecut 'amana cauza'i a mai aparut un nou termen ' 06.mart. 2013. Intrebare : trebuie sa ma prezint? e obliatoru se fiu acolo ? dosarul va fi judecat in Camera de consiliu civil . ; cu multumiri, astept raspuns
Apel partaj
daria_ramona2006
Buna seara , as dori sa va intreb ce se discuta deobicei in camera de consiliu la tribunal? De exemplu maine 20.08.2015 am un termen intr-un proces de partaj ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)