Buna seara , as dori sa va intreb ce se discuta deobicei in camera de consiliu la tribunal? De exemplu maine 20.08.2015 am un termen intr-un proces de partaj la tribunal , nu am primit citatie dar in schimb am vazut in seara asta pe portal afisat urmatorul continut si as dori daca puteti sa ma lamauriti :
- partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial cerere ajutor public judiciar Minori şi familie Apel
20.08.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: - CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
maine se judeca cererea de ajutor public judiciar, adica apelantul a facut cerere de scutire de la plata taxei de timbru, maine instanta judeca cererea, dupa care , solutia de admitere sau respingere a cererii de scutire de la plata taxei de timbru se va comunica partilor, urmand sa fie fixat termen de judecata cu citarea partilor.
daca ati primit incheierea pin care i-a fost respinsa cererea de ajutor public judiciar, este posibil sa fi facut cerere de reexaminare , avand aceasta posbilitate, insa dupa aceasta cerere de reexaminare, nu are alta cale de atac ordinara.
daca sunteti in circumscriptia Curtii de apel Cluj, ar trebui sa aveti la dispozitie o parola cu care sa vedeti pe internet prin intermediul portalului de judecata actele de la dosar
Cam cate termene dureaza un apel la tribunal intr-un proces de partaj , se reia iar proba cu martori ? Deobicei ramane aceiasi hotarare(cea de la judecatorie) ?
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Timbraj actiune recurs
au_di
Buna seara, am urmatoarea speta si as dori un raspuns : in urma unei hotarari emise de jud,Tecuci intr-un proces de partaj judiciar- iesire din indiviziune, am ... (vezi toată discuția)
Plata taxei de timbru
handsu
Daca exista posibilitate de a face recurs impotriva refuzului instantei de a admite cererea privind neplata taxei de timbru pentru partea care se afla in ... (vezi toată discuția)