avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notariat

Cine ma poate ajuta cu mai multe detalii in legatura cu propunerea Ministerului Agriculturii legata de infiintarea noatariatelor rurale?
In ceea ce priveste notariatele rurale, s-a hotarat ca in fiecare localitate unde nu este notar, dar unde exista o populatie de cel putin 5.000 de locuitori, sa se infiinteze, de catre notarii deja in functie, birouri secundare.


Sa le dam o sansa celor bogati !! Sa le dam o sansa profitabila celor deja avuti, inavutiti etc.
Intrebare existentiala : de ce nu sunt notari de conditie financiara modesta sau, de ce nu, saraci ??
Cred ca se merge pe principiul biblic : da-i inteleptului si el se va face si mai intelept !!

V-am pupat, oportunistilor !!
Exista si notari "de conditie financiara modesta".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca esti atat de al naibii de destept,de ce nu esti bogat ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet, fara a fi mentionata sursa/ autorul. Merita citit, poate da de gandit celor care doresc binele pentru tara si pentru poporul sau. Daca ... (vezi toată discuția)
Exista vreun proiect de ajutor de la uniunea europeana pt. intabularea caselor vechi ? Dori_ Dori_ Cineva imi spunea ca Uniunea Europeana ne ajuta sa intabulam casele vechi. Este adevarat ? Este doar un proiect ? Ati auzit de asa ceva ? (vezi toată discuția)
Deschidere firma Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Intrebarea care ma framanta pe mine este: \"Prin ce metode, legale, bineinteles, se pot primi fonduri europene nerambursabile in cazul in care ... (vezi toată discuția)