avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... NIR
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

NIR

Buna ziua,

sunt o I.I. neplatitor TVA (caen vanzare online) Nir-ul trebuie completat cu adaos, trebuie completat cu aceas denumire ca si pe factura si daca mai multe produse sunt cumulate pe o singura linie (ex. facturat Servetele dar sunt mai multe tipuri cu culori diferite), daca cumpar din tara sau din strainatate si pe factura denumirile nu sunt in limba rom. in care limba o inregistrez, daca cumpar produs cu o UM anume dar vreau sa vand altfel cum receptionez (ex cumpar ``produs`` 1kg - 1 buc dar eu o sa vinda la cate 50g sau ) si ultima :) trebuie facut NIR si pentru consumabilele (hartie, cutii, ambalaje, cerneala etc)???

Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.
Cred ca trebuie sa va ajute un contabil.
Limba folosita este limba romana.
Transformati cantitatea receptionata in unitatea de masura in care doriti sa vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare 0 mona rogoz mona rogoz Am urmatoarea situatie factura 1 ; cutii 6 la 2.5 ron factura 2;cutii1 la 0 ron Cum fac inregistrarea va multumesc (vezi toată discuția)
Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)
Ambalaje vioop vioop Ce documente se completeaza si inregistrarile contabile aferente in cazul achizitionarii de mabalaje care se vand cu marfa fara adaos comercial. (vezi toată discuția)