avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de revolutionar

buna ziua, sunt un cetatean din tg.mures, am 34 de ani, si ma interesez in legatura cu documentele necesare pentru a schimba vechiul certificat de revolutionar al tatalui meu (care a decedat intre timp), sau de unde pot afla aceste detalii despre preschimbarea acelui certificat sau acordarea unui certificat de mostenitor. Rog pe cei care au sau au avut astfel de "cazuri" in familie sau in anturaj sa ma "ilumineze" cu cateva raspunsuri utile. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: colegul2013 , utilizator 14:27, 2 Martie 2013
Preschimbarea acestui certificat nu cred ca o puteti face dvs, iar termenul de preschimbare din cate stiu a expirat de mult ...

Insa pentru mai multe detalii luati legatura cu Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989
[ link extern ]
mersi mult, o sa iau legatura cu SSPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat de revolutionar dimaalexandru dimaalexandru eu am fost militar in termen in perioada revolutiei,pot beneficia de vreun drept ca si revolutionar,daca da, ce trebuie sa fac,va multumesc (vezi toată discuția)
Legea revolutionarilor Cristina Vasile Cristina Vasile prin noua lege a revolutionarilor s-au stabilit o serie de drepturi pe care statul urmeaza sa le acorde revolutionatilor.Deasemenea, prin aceeasi lege ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata esalonata a indemnizatiilor pentru revolutionari CorneaCarmenElena CorneaCarmenElena Buna Seara. Tatal meu este revolutionar si i-a fost avizat certificatul de revolutionar in septembrie 2009.A mers la Buc, dupa el insa numele ii era gresit. ... (vezi toată discuția)