avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere certificat de revolutionar

eu am fost militar in termen in perioada revolutiei,pot beneficia de vreun drept ca si revolutionar,daca da, ce trebuie sa fac,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 10 Martie 2013
Dosarul pentru obtinerea unui certificat de revolutionar nu mai se pot depune .. termenul, din cate stiu, a expirat de mult .. insa pentru mai multe detalii luati legatura cu Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat revolutionar martinel_xyz martinel_xyz am 49 de ani si mi-am satisfacut stagiul militar la Timisoara in perioada 1989-1990.Dupa ce m-am liberat din armata,am fost la asociatia 21 decembrie sa ma ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de revolutionar juhasz juhasz Buna ziua, As dori sa stiu daca mai pot obtine Certificatul de revolutionar. Mentionez ca am fost militar in termen in perioada revolutiei in mun. ... (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar colegul2013 colegul2013 buna ziua, sunt un cetatean din tg.mures, am 34 de ani, si ma interesez in legatura cu documentele necesare pentru a schimba vechiul certificat de revolutionar ... (vezi toată discuția)