Buna ziua , mai revin si eu cu o intrebare in speranta de a ma mai linisti ,..la trib.de sector mi sa dat drept de cauza legat de custodie comuna si program de vizita minor ,la trib.Bucuresti...i s a respins apelul fiind nefondant...si din pacate urmeaza Curtea de Apel ...unde voriam sa intreb daca a pierdut la primu si la al doilea ..are sanse sa castige la al treilea ?....nu am cerut decat drept de vizita si custodie comuna ....deocamdata..Va multumesc!!!
O primavara frumoasa !!!!
Se poate intampla orice. Conteaza foarte mult priceperea avocatului. Insa, tinand cont ca ceea ce ati cerut dvs. este un drept acordat si celor mai ,,rai'' parinti, nu vad ce sanse ar fi sa pierdeti acuma. :) Nu inteleg insa ce ati cerut exact? Ori custodia, ori dreptul de vizita !
Toate cele bune.
De principiu va fi greu sa se intoarca o sentinta mentinuta si in apel, dar nu imposibil.
Oricum recursul va viza doar cauze de legalitate ale sentintei si deciziei pronuntate in cauza si nu situatia de fapt, din nou as spune ca sunt sanse mici.
Avand in vedere si ca jurisprudenta in materie este in sensul unei custodii comune si a unui program de vizitare pt parintele care nu locuieste cu minorul, atunci din nou as spune ca aveti sanse.
Insa sunt doar pareri, atata timp cat nu stiu dosarul si nici speta dvs concreta.
Nu reies direct detaliiel acestei situatii ( motivele reale , juridice si de motivatie )pentru care instanta a respins apelul, insa ati avea la dispozitie si posibilitatea de a va intelege prin mediere. Atat timp cate nu exista o hotarare definitiva si irevocabila care sa o fixeze pe fosta sotie pe o pozitie ferma, o puteti convinge, daca aveti argumente personale ( si nu strict legale) , sa accepte o discutie cu suportul unui mediator.
Sunt destule cazuri cand prin mediere situatia se deblocheaza: mai cedeaza unul, mai accepta celalat etc., se ajunge la un acord minim acceptabil.
Custodie comuna
dulcedor
-ce as putea face in cazul in care :s-a dat o hotarare judecatoreasca pt custodie comuna minor,fostul sot facand insa apel in instanta deoarece refuza sa mai ... (vezi toată discuția)