avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

-ce as putea face in cazul in care :s-a dat o hotarare judecatoreasca pt custodie comuna minor,fostul sot facand insa apel in instanta deoarece refuza sa mai plateasca pensie alimentara pt minor,cerand sa o dea in natura, at cand e copilul la el/are sanse de castig?
-astazi a venit la domiciliul meu si a facut scandal ca vrea copilul cf hot. judec. la care a facut apel/a venit politia dar au refuzat sa-mi accepte o plangere in scris pt scandalul facut de fostul sot/este normal?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:32, 2 Ianuarie 2014
Daca ataca hotararea in ce priveste pensia inseamna ca a cerut si la fond sa plateasca in natura, nu ?
Daca vreti sa depuneti plangere, mergeti la sectia de politie.
plangerea o voi depune maine la politie,insa eu doream sa stiu daca este adevarat ca desi fostul sot a facut apel la hotararea privind custodia comuna-asta in termenul dat de instanta pt drept de apel-ceea ce e scris in acea hotarare ramane valabil pana la o noua hotarare!
ma intereseaza stict legat de programul de vizitare minor
si da, fostul a cerut si inainte de a se da ultima hotarare ca sa nu mai plateasca pensia pt minor;instanta insa mi-a dat castig de cauza
programul de vizitare minor nu are stricta legatura cu modalitate de plata a pensiei de intretinere. daca i s-a stabilit programul prin ordonata presedentiala este executoriu de la judectorie, daca este in cadrul fondului ( divort) doar dupa apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor bartha ileana bartha ileana anul trecut in iulie am bagat actele de divort, in ianuarie anul curent s-a pronuntat divortul care a fost contestat la curtea de apel Tg Mures unde iar am ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor impiedicat de mama Fane_S Fane_S Buna ziua ! As dori sa va intreb , ce as putea face in cazul meu , in legatura cu vizita copilului meu , pe care nu mi-l lasa fosta sotie , eu avand drept de ... (vezi toată discuția)
Recurs sau apel Consulting Safety Expert Consulting Safety Expert Buna ziua, problema mea sau mai bine zis a noastra ( a mea si a sotului meu) este sa intelegem diferenta intre recurs si apel. Si am sa va spun si de ... (vezi toată discuția)