-ce as putea face in cazul in care :s-a dat o hotarare judecatoreasca pt custodie comuna minor,fostul sot facand insa apel in instanta deoarece refuza sa mai plateasca pensie alimentara pt minor,cerand sa o dea in natura, at cand e copilul la el/are sanse de castig?
-astazi a venit la domiciliul meu si a facut scandal ca vrea copilul cf hot. judec. la care a facut apel/a venit politia dar au refuzat sa-mi accepte o plangere in scris pt scandalul facut de fostul sot/este normal?
Daca ataca hotararea in ce priveste pensia inseamna ca a cerut si la fond sa plateasca in natura, nu ?
Daca vreti sa depuneti plangere, mergeti la sectia de politie.
plangerea o voi depune maine la politie,insa eu doream sa stiu daca este adevarat ca desi fostul sot a facut apel la hotararea privind custodia comuna-asta in termenul dat de instanta pt drept de apel-ceea ce e scris in acea hotarare ramane valabil pana la o noua hotarare!
ma intereseaza stict legat de programul de vizitare minor
si da, fostul a cerut si inainte de a se da ultima hotarare ca sa nu mai plateasca pensia pt minor;instanta insa mi-a dat castig de cauza
programul de vizitare minor nu are stricta legatura cu modalitate de plata a pensiei de intretinere. daca i s-a stabilit programul prin ordonata presedentiala este executoriu de la judectorie, daca este in cadrul fondului ( divort) doar dupa apel.