Buna ziua , mai revin si eu cu o intrebare in speranta de a ma mai linisti ,..la trib.de sector mi sa dat drept de cauza legat de custodie comuna si program de vizita minor ,la trib.Bucuresti...i s a respins apelul fiind nefondant...si din pacate urmeaza Curtea de Apel ...unde voriam sa intreb daca a pierdut la primu si la al doilea ..are sanse sa castige la al treilea ?....nu am cerut decat drept de vizita si custodie comuna ....deocamdata..Va multumesc!!!
O primavara frumoasa !!!!
:)...deacord si cu medierea , din pacate e genul de persoana care spune omului ce trebui sa auda ...asa ca mediarea va decurge ok pana in momentul in care va iesi din cabinet ...
ca idee ..ma anunta cu 5 min ca se termina programul de vizita ....azi am avut vizita , a tinut-o treaza pana can am ajuns....si dupa aproximativ o ora ,a facut-o putin sa planga si a bagat o la somn .....ce ar mai fi de zis?!
Daca unul vrea autoritate parinteasca exercitata in comun cum ar fi legal, iar altul exclusiv desi e posibil sa nu aiba motive temeinice, nu prea e nimic de mediat.. adica nu exista un numitor comun la care sa se ajunga.
Apoi, cum zicea si d-na avocat Gerberga, putin probabil sa castige la Curtea de apel.
Sansele sunt mici sa pierdeti in recurs.
Custodia exclusiva e strict determinata de lege, in cazuri anume, nu asa cum i se pare cum si cui...
Acveti vizitele la doamna acasa?
oricum , in viitorul apropiat o luam de la capat pentru prelungirea programului ca mira-m-as sa ma lase sa ies singur cu ea afara sau in alta parte .....din pacate numai prin lege voi avea acest drept ....deocamdata face doi anisori ....:)
Custodie comuna
dulcedor
-ce as putea face in cazul in care :s-a dat o hotarare judecatoreasca pt custodie comuna minor,fostul sot facand insa apel in instanta deoarece refuza sa mai ... (vezi toată discuția)