avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.

1. Am executare silita din partea bancii ... dar cu intelegere am decis sa platesc o suma lunar fara sa se mai faca executare silita.
2. Am de returnat unei persoane fizice suma de 8800 lei si din nou am ajuns la executare silita . Din comunicarea primita de la executor am inteles ca executarea silita se face cu urmarire mobiliara. Intrebarea mea este daca se poate transforma in urmarire imobiliara si daca poate scoate casa la licitatie atata vreme cat ea este ipotecata in favoarea bancii. De asemenea m-ar interesa daca as putea plati tot in rate si aceasta suma. adica daca ma pot adresa executorului cu o hartie prin care sa cer acest lucru . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:16, 2 Martie 2013
Daca asupra imobilului exista un drept de garantie instituit in favoarea unui creditor, nu se poate executa silit imobilul in cauza.
Puteti sa va adresati executorului judecatoresc si sa stabilit o modalitate de plata esalonata a creantei pe care o datorati persoanei fizice.
va multumesc.
Ipoteca nu va pune la adapost casa, ci faptul ca s-a cerut sa se recupereze cat datorati din urmarirea bunurilor mobile. Incercati sa ajungeti la intelegere pt plata in rate si a acestei sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Executare silita mimgsm mimgsm va rog frumos...am o intrebare..am un credit ipotecar in desfasurare,cu ratele la zi,,si 3 executari silite notate la cadastru ,pe apartament...se poate ... (vezi toată discuția)
Contract titlu executoriu ,mostenire ancaalina ancaalina Buna ziua, tatal meu a mostenit in urma decesului tatalui sau,25% dintr-un imobil,dupa perfectionarea actelor de succesiune,sora sa i-a dat suma de 30 000 ... (vezi toată discuția)