avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... banii pt.prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

banii pt.prenatal

buna sotia mea de cand ia iesit pe risc maternal din luna a3-a se confrunta cu plata risculi maternal din partea patronilor, otot amana luna de luna si plus de asta nu i se achita in totalitate pentru ca,domni patroni ii platesc din acesti bani impozitele la stat (CAS,SOMAJ,ETC.).as vrea sa stiu ce sar putea face.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 19:32, 18 Februarie 2009
Faceti o sesizare la ITM iar daca nu se remediaza situatia adresati-va instantei de judecata care va stabili si prrejudiciul provocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului ! svixer svixer Buna seara ! Un scurt istoric ..Domnul x se anagajeaza ca sofer pe tir la o firma mica (unde era si este singurul angajat), firma respectiva are probleme ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. patronul firmei unde soția mea (însărcinată ) ... gabrielpopa91 gabrielpopa91 Bună ziua. Patronul firmei unde soția mea (însărcinată ) figurează ca angajata a întrerupt activitatea nelegal. Acum soția și a luat concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)