avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Patronul firmei unde soția mea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Patronul firmei unde soția mea (însărcinată ) ...

Bună ziua. Patronul firmei unde soția mea (însărcinată ) figurează ca angajata a întrerupt activitatea nelegal. Acum soția și a luat concediu de risc maternal dar nu are cum sa îl ducă la firma(patronul nu răspunde) biroul de contabilitate cu care are un contract de colaborare nu poate sa o ajute cu nimic fără semnătura lui. Nici în șomaj nu poate sa între fără semnătura lui. Nici indemnizație de creștere a copilului nu poate lua fără sa ii se opereze actele de la firma. ITM-ul ridica din umeri.. Ea figurează ca angajata în continuare ... Nu știu ce putem face în situația asta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 3 Septembrie 2020
Sesizati ITM si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.
Trebuie sa primiti raspuns scris nu vorbe sau ridicari din umeri.
Nimeni nu poate interveni în astfel de situatii , decât instanța de judecată care poate constata încetarea unui raport de muncă.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!! ioanaguinea ioanaguinea Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri pe care le voi relata mai jos: -sunt angajata la o firma din 15.10.2012 cu contract de 4 ore(lucram 8 ore) si sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt insarcinata in 3 luni si angajata la o firma ... ClaudiaPvl ClaudiaPvl Buna ziua! Sunt insarcinata in 3 luni si angajata la o firma la care de o saptamana nu mai este angajat nimeni, in afara de mine, din cauza neplatii ... (vezi toată discuția)
Anagajatorul refuză concediul cu risc maternal alex1234alex alex1234alex ***m-a rugat un prieten sa-i postez intrebarea aici**** “Bună seara! Situația este că soția mea este gravidă iar medicul ei vrea să-i dea concediu ... (vezi toată discuția)